1 Şubat 2012 Çarşamba

Para Kazanmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

WazzUb!


Arkadaşlar bu site klasik PTC PTS vs farklı olarak değişik bir yöntem koydu ortaya. Google, Facebook, Twitter gibi siteler yılda milyonlarca dolar kazanıyorlar üyelerinin sırtından yani bizden. WazzUB ise bu kazanılacak reklam gelirlerini direk olarak üyeleriyle paylaşacağını açıkladı 50%-50% şeklinde. Ne kadar çok üye getirirsen o kadar çok muhtemel gelirin artacak. Sitenin açılışı 9 Nisanda bakalım hayırlısı.. Kaybedecek hiçbişeyiniz yok yapmanız gerekecek hiçbişey yok o yüzden denemeye değer. En fazla umutlarımızı kaybetmiş oluruz. Sadece girip refimle üye olun lütfen :) Ondan sonra gerçekten hiçbişey yapmadan para kazanacağız umarım.!



ClixSense
Reklam tıklayarak, 8 levelli referans programıyla, clixgrid oyununu oynayarak, anket doldurarak ve sonunda görevleri yaparakta kazandırmaya başlayan bu inanılmaz site bu işte dünyada bir numara. 2007 yılından beri $1.9 mil üzerinde ödeme yaptı, 1.8 milyonun üzerinde üyesi var. Premium yıllık üyelik ücretide emsallerine göre çok uygun sadece $17. 1 yıl içinde ekstra hiçbirşey olmasa bile bu parayı sadece kendi reklam okumalarınızla çıkarırsınız.
Her tık için $0.01
Minimum Ödeme $6 Premium, $8 Standart üye
ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

RewardingWays
Bu site klasik PTC sitesi değildir. Bu siteden para kazanma yolları verilen görevleri yerine getirmektir ve çok fazla getirisi vardır. Tabi başarıılı olabilmek için görevlerde, biraz ingilizce bilmek gerekiyor. Gerçi bilmesenizde birkaç deneme yanılma yoluyla başarısız olduktan sonra giderek işi kavramaya başlıyorsunuz. Hiç ingilizce bilmeyen arkadaşım bile günlük en az 5-6 görev yapar hale geldi :) Sitede hem para hem puan veren görevler var. Sıkıntı yapmayın puanlarda aynı değerde para olarak hesabınıza yatıyor, fark etmiyor yani. En popüler görevin nasıl yapılacağı ile ilgili resinli tanıtım yaptım, o sayfayı kontrol etmenizde fayda bol kazançlar dilerim.
Minimum ödeme $1
Ödeme Kanıtı 1 *  2 * 3 * 4
PTCBOX
2012 Ocak ayında yayına başlayan bu site adından çok ses getirdi. Matrixmails sitesinin adminin yeni projesi. Eski sitesi 2003 yılından beri düzenli ödeme yapan ve herkesi memnun bırakan bir programdı. Bu siteyide bir an önce üye olup kazanmaya başlamak lazım.da 
Her tık için $0.005 den başlıyor.
Minimum Ödeme $2
Ödeme Kanıtı

Cashle
Bu sitede Rewardingwaysle aynı mantıkla iş yapan bir site. Aynı görevler buradada oluyor. Bu görevleri tamamlamanız karşılığında para kazanıyorsunuz. En çok kazandıran ve en çok çıkan görevle ilgili tanıtıma göz atmanızda fayda var. Ödemeleri günlük, güvenilir site tavsiye ederim.
Minimum Ödeme $1
Ödeme Kanıtı 1 * 2
BuxP
Günlük çok 40-50 reklam tıklama şansınız var. Ayrıca video izleme, videoları beğenme, facede beğenme verilen teklifleri yerine getirme şeklinde değişik para kazanma yöntemleri mevcut. Getirisi yüksek olan bir site kaçırmayın derim.
Her tık için: $0.001  - $0.006
Minimum Ödeme: $8
Ödeme Kanıtı
Clicksia
500.000 civarında üyesiyle 3 yıldır hizmet veren bu sitede reklamları tıklayarak, verilen teklifleri yerine getirerek kazanabilirsiniz. Güvenilir ödemeleri düzenli yapan bir sitedir tavsiye ederim.
Her tık için: $0.001 - $0.005
Minimum Ödeme $1
İncentria
300.000 üzerinde üyesiyle 2 yıldır hizmet veren bu sitede reklamları tıklayarak, verilen teklifleri yerine getirerek kazanabilirsiniz. Güvenilir ödemeleri düzenli yapan bir sitedir tavsiye ederim. Clicksiaya sistem olarak çok benzemektedir hatta aynı diyebilirim.
Her tık için: $0.001 - $0.005
Minimum Ödeme $1
Ödeme Kanıtı
Iconbux
PTC dünyası 7 şubat 2012 tarihi ile bu yeni site ile tanıştı. Neobuxa rakip olması beklenen bu site çok ses getirecek gibi. Sitenin dizaynı verdiği imkanlar 3 farklı üyelik seçenekleri ile çeşitli kazanç imkanları sağlayan bu site ile ilerleyen günlerde ne kadar kazanacağız görelim..
Her tık için: $0.01
Minimum ödeme $2
Ödeme Kanıtı

dollarinbux


Arkadaşlar bu site yeni kuruldu. Deneme için üye oldum. 1 hafta sonra biriken parayı çekme talebinde bulundum 3-4 saat içinde para yattı :) Bilmiyorum ne kadar gider site ama hazır ödeme yapıyorken fırsatı kaçırmamak lazım. Bir an önce üye olun ve kazanmaya başlayın.
Her tık için 0.12 e kadar
Minimum ödeme: $20
EasyHits4U
Arkadaşlar internette surf yaparken aynı zamanda para kazandıran bu sistem ile 1000 sayfa gezdiğinizde 0.3$ kazanıyorsunuz. Minimum ödemesi $3 dır. Aynı zamanda kendi sitenizide buraya kaydetip sitenizede ziyaretçi çekebiliyorsunuz. Tam zamanlı bir kazanma yöntemi anlayacağınız. Ayrıca hergün en fazla site gezen kişiye $1.5 ödül veriliyor aynı zamanda gezdiğiniz zaman her 25-50-75-100-150-200-250 vs.. sitelerde ekstra para ve creditler kazanabiliyorsunuz. 
Her 1000 tık $0.3
Minimum Ödeme $3
Ödeme Kanıtı



1 yorum:

  1. hocam dollarinbux bana ödeme yapmadı yardımcı olur musun

    YanıtlaSil